15.07.2013

Terénní práce v Prachovicích: Projekt Krok za krokem do života II. vyvrcholil s koncem školního roku

S koncem letošního školního roku vyvrcholil také projekt neziskové organizace Šance pro Tebe, který nesl název Krok za krokem do života II. a jemuž finanční podporu poskytla společnost Holcim Česko.

Zobrazit
07.07.2013

Chystáme další přehlídku talentů Tejnice má talent

Vážení a milí, dovolte nám, abychom vás pozvali na další akci, která vzniká v rámci práce terénních pracovníků ze Šance pro Tebe, kteří od loňského roku působí kromě Chrudimi a Prachovic také v lokalitě Hrochova Týnce a Chrasti u Chrudimi. Akci s názvem „Tejnice má talent“ si už po druhé organizují sami naši klienti (děti, mladí i jejich rodiče z komunity) a terénní pracovníci jim…

Zobrazit
27.06.2013

Terénní práce pracovníků Šance pro Tebe, tentokrát v Hrochově Týnci: Debaty o Romech s Romy, téma škola

Na konci května se v kulturním domě v Hrochově Týnci uskutečnila beseda pro děti i rodiče s Milanem Sýsem. Téma bylo dané – škola.

Zobrazit
21.06.2013

Tři velké problémy na městské ubytovně v Chrudimi

Šance pro Tebe je postupně řeší svou sociální prací s klienty Městská ubytovna v Chrudimi je jedním z míst, kde působí terénní pracovníci z neziskové organizace Šance pro Tebe. Pracovníci z Terénního programu pro rodiny o. s. Šance pro Tebe sem začali docházet už na jaře loňského roku, tehdy to bylo na doporučení Oddělení prevence Městského úřadu v Chrudimi, který sleduje situaci v…

Zobrazit
18.06.2013

I letos máme nositele ocenění Časované boty!

Skokanem roku 2012 jsou naše Terénní programy pro rodiny a oceněna byla i kolegyně Michaela Benešová I letos se uděloval celostátní "oskar" v oboru nízkoprahových sociálních služeb, který se jmenuje Časovaná bota. Mezi třemi letošními vítězi jsou i zástupci ze Šance pro Tebe z Chrudimi – Terénní program pro rodiny získal Časovanou botu v kategorii „Skokan roku 2012“. Dalším významným…

Zobrazit
17.06.2013

Individuální pedagogická práce s dětmi ze sociálně vyloučených lokalit na Chrudimsku pokračuje

Logo | Ministerstvo práce a sociálních věcí

Od ledna 2013 realizuje občanské sdružení Šance pro Tebe projekt Pedagogická a výchovná podpora dětem a rodičům ze sociálně vyloučených lokalit Chrudimska. Cílem projektu je podpořit znevýhodněné děti a rodiny, které mají ztížený přístup ke vzdělání. Projekt se zaměřuje na zvyšování školní úspěšnosti dětí a rozvíjení rodičovských kompetencí rodičů. Projekt finančně podporuje Ministerstvo práce…

14.06.2013

Šance pro Tebe uspěla v Burze filantropie a obdržela tak příspěvek na provoz auta

Šance pro Tebe, nezisková organizace z Chrudimi, uspěla při tzv. Burze filantropie se svým projektem, ve kterém žádala o finanční anebo jinou podporu na provoz svého prvního automobilu.

Zobrazit
05.06.2013

Chrudim Street Meeting prezentuje pouliční aktivity mladých, bylo tomu tak i na tom posledním

Chrudim Street Meeting 2013 | Foto: Archiv

Středeční odpoledne 29. května v chrudimském Parku Republiky patřilo rozličným aktivitám, kterými se baví mladí. Více jak dvě stovky návštěvníků pátého dílu festivalu Chrudim Street Meeting, pořádaným občanským sdružením Šance pro Tebe, čekal již tradičně pestrý program – freestyle rap i fyzikální a chemické pokusy.

24.05.2013

Pozvánka na "CHRUDIM STREET MEETING No.5"

Festival pouličních aktivit mladých se v Chrudimi uskuteční už po páté Zveme vás na pátý díl "festivalu pouličních aktivit mladých" CHRUDIM STREET MEETING. Těšit se můžete na hudbu, výrobu placek, sprejování a další aktivity, které dnešní mladé zajímají a kterými se ve svém volném čase baví.

Zobrazit
15.05.2013

Máme šanci získat auto? Máme!

Hlasujte pro náš projekt v Burze filantropie, kde chceme získat auto pro lepší dojezdost našich služeb na Chrudimsku a rozjezd sociálního podnikání. Hlasovat je možné do 27. května 2013 ve 12:00 hodin. Děkujeme i za šíření informace k dalším uším! HLASOVAT MŮŽETE ZDE. Děkujeme!!!

Zobrazit
« Předchozí Další »
1 8 15 19 20 21 22 23 24 25 28

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz