AGORA OTEVŘENA 15 LET!


Datum publikace: 14.11.2012

Agora, kousek pod chrudimským náměstím, je opředena mnoha historkami, pár zajímavými osudy lidí a také nesčetným množstvím akcí vydařených i méně vydařených.

A právě tento dům ve Štěpánkově ulici č. p. 92 slaví letos kulaté 15. jubileum svého provozování.

Je to totiž přesně 15 let, kdy se dveře Agory otevřely veřejnosti a uskutečnila se za nimi první z akcí. Tenkrát to byl koncert kapel Rány těla, Mare Nigrum a Kaderus Blues, který předznamenal festival Independent Chrudim 97.

Co všechno se za dveřmi Agory dělo v minulosti? Co se tam děje dnes? A co všechno by se tam mohlo a bude dít? To se dozvíte, pokud Agoru navštívíte druhý prosincový víkend.

Občanské sdružení Šance pro Tebe připravilo tři dny otevřených dveří Agory. Od pátku 7. prosince do neděle 9. prosince 2012 budou dveře Agory otevřeny a za nimi najdete Fair Trade kavárnu a čajovnu, fotky z minulosti Agory a z akcí, které se v ní odehrály, dokument o festivalu Yanderov, nahrávky kdysi koncertujících kapel, ale i hernu pro děti.

V pátek večer v Agoře zahrají Jolly Joker and The Plastic Beatles Of The Universe a v sobotu do Agory zavítá kapela Ýmo Mihai.

Srdečně zveme do Agory, která je otevřena komukoliv. Další informace budeme zveřejňovat na našich webových stránkách a na našem Facebooku

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz