Chystáme další fotbalový turnaj! Hrát budou nízkoprahové kluby pro děti a mládež, zapojí se i další děti


Datum publikace: 16.04.2014

Chystáme další fotbalový turnaj! Hrát budou nízkoprahové kluby pro děti a mládež, zapojí se i další děti

V pátek 18. dubna se na hřišti v Přestavlkách opět po roce uskuteční fotbalový turnaj, ve kterém se proti sobě postaví mužstva tvořená dětmi z Nízkoprahových klubů pro děti a mládež z Chrudimi a Hrochova Týnce a další týmy mladých sportovců. V loňském roce se turnaj hrál poprvé a bylo to na hřišti v Hrochově Týnci. 

„Akci připravujeme ve spolupráci s dětmi NZDM Futur z Hrochova Týnce.  Na turnaj jsme pozvali týmy také z Nízkoprahového klubu pro děti a mládež Agora v Chrudimi, Dětského domova v Chrudimi, Terénního programu Jeskyně v Prachovicích, Tatran Hrochův Týnec a tým z Pardubic,“ uvádí Michaela Zelenková ze Šance pro Tebe.

Páteční fotbalový turnaj začne v 10 hodin dopoledne a pískat ho budou dva rozhodčí, jeden z Hrochova Týnce a druhý z Pardubic. „Během turnaje bude probíhat i program pro menší diváky. Věříme, že nám vyjde počasí a fotbal si všichni užijeme,“ doufá Michaela Zelenková.

Na druhý ročník fotbalového turnaje zve Šance pro Tebe také širokou veřejnost. Turnaj se koná v pátek 18. dubna od 10 hodin na hřišti v Přestavlkách. 






Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz