Festival YANDEROV 2007


Datum publikace: 27.06.2007

Ve dnech 4. 7. - 7. 7. 2007 se uskuteční již 12. ročník letního hudebního festivalu YANDEROV. Jeho pořadatelem je občanské sdružení Šance pro Tebe. Festival podporuje zejména začínající mladé kapely, mladé hudebníky a další amatérské umělce z celé České republiky. Pořádání festivalu se stalo již tradicí, která každoročně zahajuje letní prázdniny na Chrudimsku.

I na letošním Yanderově bude zachována osvědčená dramaturgie festivalu, to znamená 3-4 začínajících a jedna známější skupina na každý den festivalu. Festival je určen především mladým začínajícím hudebníkům a zařazením známějších umělců sledujeme vedle zvýšení posluchačského zájmu také možnost zprostředkovat hudebníkům přímou konfrontaci se zkušenějšími kolegy.

Jedinečnost festivalu podle našeho názoru spočívá v časovém rozsahu, termínu konání, prostředí, šířce dramaturgického záběru, různorodosti, věku návštěvníků, maximálním zapojením dobrovolníků, návštěvníků i účinkujících do realizace a hlavně finanční dostupností. Vstup na festival je zdarma.

Program začíná denně od 18:00 hodin a končí v cca 01:00 hod. V pěkném přírodním areálu je možné stanovat, umýt se, občerstvení je samozřejmostí ! Vlakové i autobusové spojení z Chrudimi: Pěšky po turistické stezce z nádraží proti proudu řeky Chrudimky směr Slatiňany cca 30 minut. Autem z Chrudimi po hlavní silnici směr Slatiňany, cca 500 metrů za koncem města odbočkou vlevo. Na Yanderov odkazuje po celé Chrudimi řada orientačních cedulí.

Kapely: 100°C, THE PROSTITUTES, GAUNEŘI, LETY MIMO, PANKIX, KOFE-IN, ALEF ZERO, LAKESIDE X, ENTER, MATAHARI, ATARI TERROR , POMALU PLUJÍCÍ, FUNKTOMASS, MONS PUBIS, WEGET, ORCHESTRA, LUS3 , NAIVNÍ NADĚJE, NĚMÁ BARIKÁDA, VITAMIN M

Současně s festivalem proběhne kamenosochařská dílna a symposium ?Kámen pro všechny? realizované V rámci projektu Make a Connection Řemeslo in Natura, pro dobrou věc a to pro Domov sociálních služeb Slatiňany.

Posláním občanského sdružení Šance pro Tebe je podpora aktivní seberealizace pro rozvoj otevřené a tvořivé místní komunity.

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz