Hlasujte pro nás v Burze filantropie, soutěžíme s projektem Ušito s šancí


Datum publikace: 22.04.2014

Šicí dílna v roce 2013 | Foto: Archiv Šance pro Tebe

Ušito s šancí je nový projekt, se kterým Šance pro Tebe vstoupila do Burzy filantropie, která proběhne v Chrudimi 9. června 2014. HLASOVAT PRO NÁŠ PROJEKT ze Šicí dílny můžete od 18. dubna do 5. května 2014. Dejte nám svůj hlas a pomůžete nám získat finance na koupi speciálního stroje a softwaru pro tvorbu střihů, které nám pomohou rozšířit drobné sociální podnikání v naší Šicí dílně a pomůžeme tak obtížně zaměstnatelným mladým dospělým a osobám ohroženým sociálním vyloučením získat zaměstnání, dovednosti, zkušenosti a upevnit pracovní návyky.

Ušito s šancí

Cílem projektu je rozšířit vybavení šicí dílny drobného sociálního podnikání Šance pro Tebe a tím rozšířit portfolio výrobků. V návaznosti na úspěšný projekt z roku 2013 s názvem: „Máme šanci na sobě pracovat“, který za podpory Města Chrudim a Ministerstva vnitra ČR v rámci prevence kriminality umožnil vzdělávat sociálně vyloučené osoby z Chrudimska, se nám v roce 2014 podařilo získat první zakázky šití a úklidových prací.

Hlasovat pro nás můžete zde.

Jak vypadá Šicí dílna nyní?

V současné době máme k dispozici tři šicí stroje a jeden overlock. Rádi bychom prostřednictvím burzy filantropie získali finanční prostředky ve výši 43 900 Kč na pořízení tzv. coverlocku (speciální typ šicího stroje overlocku, který nabízí funkci ozdobného obnitkování) a na pořízení střihového softwaru a zpracování kolekce dětského oblečení. Toto vybavení umožní rozšířit portfolio výrobků dílny – poskytne možnost šít dětské oblečení z úpletů, kde je uvedený coverlock nutností, stejně jako software pro tvorbu střihů dětského oblečení v různých velikostech. Tím se rozšíří schopnosti a dovednosti pracovníků šicí dílny a současně se rozšíří sortiment výrobků „Ušito s šancí“ na trhu.

Co nám projekt přinese?

Výstupem projektu Burzy filantropie bude reálná příležitost zaměstnání formou DPP (dohody o provedení práce) pro 3 osoby z cílové skupiny. V rámci projektu bude vytvořena kolekce dětského oblečení. Zisk z prodeje zboží využijeme pro další zaměstnání osob z cílové skupiny.

Hlasovat pro nás můžete zde.



Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz