Odpoledne v Klášterních zahradách v Chrudimi bylo plné basketu, kreativity a muziky


Datum publikace: 28.07.2014

Zábavné odpoledne v Klášterních zahradách 2014 | Foto: Archiv Šance pro Tebe

V pátek 18. července se v chrudimských Klášterních zahradách setkali malí a mladí příznivci kreativity a sportu, konalo se zde totiž další Zábavné odpoledne.

Úderem čtvrté hodiny odpolední se mohli zájemci vrhnout do kreativních dílen, ve kterých se vyráběly drobnosti z korálků anebo moduritu. 

Pro ty aktivnější byla připravena podívaná na Street Basketball, ale i balancování a chůze na gumovém popruhu, kterému se říká „slackline“. 

Kdo vydržel až do osmé a deváté hodiny večer, dočkal se i kultury. Od 20 hodin se představilo uskupení Lodi & Janek s akustickým rockem a po nich od 21 hodin Headbangers a jejich rock'n'roll-hard rock. 

Na zábavné odpoledne v Klášterních zahradách pozvala své klienty i další veřejnost organizace Šance pro Tebe. „Ráda bych poděkovala za pomoc a nasazení při odpoledni v Klášterních zahradách. Velký dík patří všem pracovníkům za jejich velkou pomoc, ochotu a trpělivost při organizaci. Velký dík patří i kapelám, které zahrály bez nároku na honorář a jenom s vědomím, že hrají pro dobrou věc. A také chci moc poděkovat malým zpěvačkám z Prachovic za jejich vystoupení,“ vzkázala za celou Šanci pro Tebe Sophia Dvořáková, ředitelka organizace.

Ocenění za nasazení a zájem patří i klientů, kteří neváhali a přišli vyzkoušet nové věci.

Akce byla financována ze zdrojů Evropského sociálního fondu www.esfcr.cz prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a ze státního rozpočtu ČR.

  • O Zábavném odpoledni v Klášterních zahradách jsme informovali také v článku zde.  
  • Program a pozvánku na Zábavné odpoledne v Klášterních zahradách jsme zveřejnili zde.

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz