Ukliďme svět


Datum publikace: 01.05.2014

Z akce Ukliďme svět

Ukliďme svět je aktivita v rámci projektu Zdravé město a místní Agendy 21, do které se ve středu 23. dubna zapojila i Šance pro Tebe a její klientiDo akce se zapojili jak klienti Šance pro Tebe, tak také klienti Městské ubytovny v Chrudimi. Uklízelo se a sbíraly se odpadky od ubytovny až ke Střeleckému parku a také v areálu Střeleckého parku.

Úklidu s podtitulem "Ukliďme svět" se zúčastnilo celkem osm dospělých klientů a téměř dvacítka dětí. Svou ruku k dílu přiložili také pracovníky Šance pro Tebe z Terénního programu v Chrudimi a z Nízkoprahového klubu pro děti a mládež Futur.

"Akce to byla velmi příjemná a milá. Měli jsme krásné počasí a byl to příjemně strávený čas s rodiči a jejich dětmi. Jako odměnu jsme si nadělili buřty opečené na ohni," uvedla k akci Michaela Zelenková ze Šance pro Tebe.

Úklid zabral zhruba dvě hodiny času, cílem však bylo zapojit klienty do aktivit pořádané městem Chrudim. A dále také podpořit trávení volného času rodičů a jejich dětí a výchovně působit na vztah dětí k životnímu prostředí prostřednictvím zapojení rodičů do úklidu.


Z akce Ukliďme svět
Z akce Ukliďme svět
Z akce Ukliďme svět
Z akce Ukliďme svět
Z akce Ukliďme svět
Z akce Ukliďme svět

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz